הפטריה היוגית

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/04/2014 | 20:38 | מאת: ALEX

לאחרונה יש יותר ויותר פרסומים על סגולות הפטריה היוגית , כולל על היכולת שלה לאזן את רמת הסוכר וליתר את השימוש באינסולין ובתרופות אחרות. מה דעתך ????? חג שמח. אלכס.

22/04/2014 | 11:49 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך חדשות לבקרים צץ לו איזה חומר פלא/פטרית פלא עם סיפור טוב, עם קסם המזרח (הודו או טיבט), עם כיסוי פסוידו אקדמי (פרופסור מפולין, מדענים רוסים) שטוב להכל- מעיכוב תאי סרטן דרך "טיפול" במחלות לב/כבד/מעיים/כליות/אלרגיות ומה לא? כל עוד לא פורסמו לפחות שני מחקרים נפרדים כפולי סמיות בבני אדם שעברו בקורת עורכים מומחים בעתונות מקצועית רצינית (ולא באינטרנט או בעיתונים שמוכרים שטחי פרסום), אין לסיפור שזה תחליף לאנסולין או "טיפול" בסוכרת בסיס מדעי מוצק אלא שמועתי והבל וסרק. בשלב זה נראה שהיוגורט שמופק בשילוב חומר זה זה לפחות לא מזיק כך שמי שליבו חפץ יבושם לו ועל אחריותו.

מנהל פורום סוכרת