רמות סוכר גבווהות

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/04/2014 | 18:23 | מאת: פרידה

שלום רב! אני חולת סוכרת כשנתיים. טופלתי ב glucomin 50 mg. פעם ביום. מזה שלושה חודשים אני לוקחת januvia של 50 mg פעם ביום.לפני חודש רמת הסוכר שלי התחילה לעלות. אפילו בצום לפעמים רמת הסוכר בצום מגיעה ל 200. לפני שלושה חודשים A1C הייתה 6.8 האם כדאי לעלות את המינון של התרופה או לקחת תרופה אחרת? אודה מאוד על התשובה

22/04/2014 | 12:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך המינונים של התרופות שלך הם מינימלים ונמוכים. יש לשקול נטילת גלוקומין 850 פעמיים ביום ואת הג'נוביה בצהרים במינון של 100 בתאום עם הרופא ובתנאי שתפקודי הכליות שלך תקינים. אם למרות זאת בסוכר בבוקר ימשילך להיות גבוה יש לשקול שילוב של זריקת לילה של אנלוג אינסולין ארוך טווח (לנטוס או לבמיר) בתאוןם עם הרופא שלך.

מנהל פורום סוכרת