ממתיק מלאכותי לחולי סכרת 2

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/04/2014 | 12:26 | מאת: הדס

קראתי את כל הפורום ,ועדיין לא הבנתי על איזה ממתיק מלאכותי כבוד הרופא ממליץ לחולי סכרת2 . ומהי הכמות המיירבית שמותר לצרוך ביום? מודה לך מקרב לב!

13/04/2014 | 23:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הממתיק המומלץ על ידי למטופלי הוא ע בסיס סוכרלוז שהוא "תמונת ראי" של הסוכר בגוף אך בש שינוי המבנה הגבישי הגוף לא מזהה אותו ואינו סופג אותו. מאידך חוש הטעם חש בן באותה צמידה שהוא חש בגלוקוז.

14/04/2014 | 15:55 | מאת: הדס

האם ממתיק "סוכרה דיאט"או "סוכרלוז"מתאים לחולה סוכרת?ואיזה עדיף מבין שניהם ?המון תודה!

מנהל פורום סוכרת