טרום סוכרת או סוכרת סמויה

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/04/2014 | 16:47 | מאת: נועה

בת 55 ללא ממצאים קודמים. לפני חצי שנה וכעת קיבלתי תוצאות דומות מאד,הגלוקוז 79 ו 94 בהתאמה והHbA1C 6 וכעת 5.9 במהלך חצי שנה זו עשיתי פעילות גופנית פעמיים בשבוע (די אינטנסיבית) ודיאטה וירדתי 8.2% ממשקלי. האם מצבי מוגדר טרום סוכרת או סוכרת סמויה האם עלי להחמיר הדיאטה והכושר תודה נועה

13/04/2014 | 22:56 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עשית מה שצריך-שמירה על כלכלה מתאימה, פעילות גופנית וירידה במשקל. תמשיכי כך. הערכים שהצגת הם עתה בתחום הנורמה ואין עדות לסוכרת או טרום סוכרת.

מנהל פורום סוכרת