המעמסת סוכר 50 בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/04/2014 | 10:11 | מאת: לין

שלום, ביצעתי בשבוע שעבר בדיקת העמסת סוכר 50. אני בהריון בשבוע 24. מכיוון שהרופא נשים אמר לי שיש לאכול לפני הבדיקה, כחצי שעה לפני הבדיקה שתיתי קפה עם כפית סוכר והאחות לקחה לי דם לאחר 50 דקות בלבד. התוצאה שיצאה לי הייתה 211. מהי משמעות התוצאה והאם יש משמעות לנתוני שפירטתי בנוגע להתנהלותי לפני הבדיקה ואחריה? תודה רבה.

13/04/2014 | 23:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך התוצאה היא גבוהה ויש לבצע בהקדם העמסת סוכר של 100 גרם ולשלוח 4 דגימות למעבדה-בצום,אחר שעה, אחר שעתיים ואחר שלוש ואז נדע לבטח את האבחנה הנכונה.

מנהל פורום סוכרת