שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/04/2014 | 17:21 | מאת: דורית

שלום רב ראשית אציין כי קראתי את ספרך בנושא סוכרת, מובן ומענין. אני בת 40 בריאה עם עודף משקל - 10 קג, ברקע סוכרת משפחתית, וסוכרת הריון. 1. ביצעתי בדיקת סוכרת A1C - 5.4 (ראיתי שהגבול הוא 5.7 מה דעתך? 2. לאחר קריאה של הדיאטה של דר' גולדשטיין - האם דיאטה מופחתת פחמימות (לא עם שומנים לא בריאים, סטיקים וכו'...) עשוייה להזיק לנושא הסוכרת. במופחתת פחמימות הכוונה היא ל 2 מנות פחמימה ביום + 2 פירות ביום תודה

13/04/2014 | 23:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דורית הערכים שלך תקינים ובתחוןם הסביר, ואין לך סיבה לדאגה. דיאטה מופחתת פחמימות אינה אסורה אך חש להבטיח בעזרת דיאטנית שהיא עונה על הצורך המינימלי של הגוף בסוכרים- שווה ערך של 150 גרם גלוקוז ליממה, ולכן מומלץ להעזר בדיאטנית להדרכה ונעקב.

מנהל פורום סוכרת