עליה בסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/04/2014 | 17:16 | מאת: מאיר

בתקופה האחרונה יש לי בבדיקות עם המכשיר הביתי קפיצות חזקות ברמות הסוכר בבדיקה בערב אחד יצא לי 390 כאשר אכלתי בגט כ3 שעות לפני למחרת בבור היה לי 200 בערב היה לי 136 ולמחרת בבור 206 איני יודע האם המכשיר תקין או שפתאום קפץ הסוכר יש לציין שלפני חודש עשיתי בדיקת aoc1 , 7.5 146

13/04/2014 | 23:01 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הכל יכול להיות- שהמכשיר מקולקל, שהמקלונים פג תוקפם או שנסוכר שלך באמת קופץ. מומלץ לעשות רישום של יום כן/יום לא של רמות הסוכר בצום, צהריים,ערב ולפני השינה (כולם לפני האוכל), ולאחר שבועיים לוחן את התוצאות אם יש פה נטיה מסןימת לעלות או לרדת בשעות מסוימות של היום ואז להתאים את התרופות למצבים המשתנים על יעדי רופא/מומחה סוכרת

מנהל פורום סוכרת