מכשיר עיסוי לרגליים של חברת בק טק.

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/01/2009 | 10:25 | מאת: נתי

שלום.אני בת 50,מאובחנת כסוכרתית,מטופלת בכדורים בלבד.לאחרונה נקבע כי,יש לי נוירופתיה.עקב תלונותי על רגלים קרות,צבען הפך לכהה יותר,וגם כאבים ועייפות,גם בלי מאמץ מיוחד.בבייתי ביקר נציג של חב "בקטק",עם מכשיר עיסוי לכפות הרגליים,ולשוקיים.המכשיר מעסה "וסוחט" את הרגליים וההרגשה מבחינתי היתה מצויינת! לפני שאחליט לרכוש את המכשיר,רציתי לבדוק,האם הוא יכול לגרום לנזק?האם בכלל מותר לי להשתמש בו?על תשובתכם אודה.

21/01/2009 | 20:54 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, כל עיסוי , בין אם ידני או בעזרת מכשיר זה או אחר -עשוי לסייע לזרימת הדם ההקפית לרגלים. אנו לא "ממליצים" על מכשיר זה או אחר, ועל חברה זו או אחרת במסגרת האתר.

מנהל פורום סוכרת