בודק הסימפטומים


מכשיר עיסוי לרגליים של חברת בק טק.
מחבר:נתי
תאריך:14/1/2009
שעה:10:25
שלום.אני בת 50,מאובחנת כסוכרתית,מטופלת בכדורים בלבד.לאחרונה נקבע כי,יש לי נוירופתיה.עקב תלונותי על רגלים קרות,צבען הפך לכהה יותר,וגם כאבים ועייפות,גם בלי מאמץ מיוחד.בבייתי ביקר נציג של חב
"בקטק",עם מכשיר עיסוי לכפות הרגליים,ולשוקיים.המכשיר מעסה "וסוחט" את הרגליים וההרגשה מבחינתי היתה מצויינת! לפני שאחליט לרכוש את המכשיר,רציתי לבדוק,האם הוא יכול לגרום לנזק?האם בכלל מותר לי להשתמש בו?על תשובתכם אודה.
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
שלום.אני בת 50,מאובחנת כסוכרתית,מטופלת בכדורים בלבד.לאחרונה נקבע כי,יש לי נוירופתיה.עקב תלונותי על רגלים קרות,צבען הפך לכהה יותר,וגם כאבים ועייפות,גם בלי מאמץ מיוחד.בבייתי ביקר נציג של חב "בקטק",עם מכשיר עיסוי לכפות הרגליים,ולשוקיים.המכשיר מעסה "וסוחט" את הרגליים וההרגשה מבחינתי היתה מצויינת! לפני שאחליט לרכוש את המכשיר,רציתי לבדוק,האם הוא יכול לגרום לנזק?האם בכלל מותר לי להשתמש בו?על תשובתכם אודה.
שלום לך, כל עיסוי , בין אם ידני או בעזרת מכשיר זה או אחר -עשוי לסייע לזרימת הדם ההקפית לרגלים. אנו לא "ממליצים" על מכשיר זה או אחר, ועל חברה זו או אחרת במסגרת האתר.
חיפוש מתקדם