מקומות שאפשר להזריק אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/01/2017 | 17:13 | מאת: בר

אני מזריקה אינסולין טרגלודק , ו במקום לנטוס כי כבר יותר מחודש ערך הסוכר שלי בערב מאוד גבוה, האם ייקח עוד זמן? בלילה נאמר לי להזריק רק ברגליים את האינסולין , האם זה נכון? איפה עוד אפשר?

23/01/2017 | 12:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אם הסוכרים בבוקר סבירים אזי הטרגלוטק הוא בסדר וי להתייעץ עם הרופא שלך המטפל בך לגבי שילוב של תרופה/אנלוג אינסולין מהיר פעולה שימנע את עלית הסוכר לקראת הערב. את האינסולין ניתן להזריק בירכיים, בזרועות ובבטן תוך רוטציה של מקומות ההזרקה.

מנהל פורום סוכרת