מבקש הנחיות פעולה.....

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/01/2017 | 05:48 | מאת: סוכרתי מבוהל

אבקש לתאר מקרה. נוטל טוג'או וג'נואט. A1C תקין. ידעתי שלחם משפיע עלי רע. אוכל פרוסה אחת בארוחה. עשיתי ניסוי: אכלתי לחמניה מחיטה מליאה. אמרו לי שהיא ללא סוכר. הסוכר עלה ל-280 מ- 120. לא ירד. לקחתי נוונורם 0.5 . התחיל לרדת בקצב מהיר עד שהגעתי ל- 60 . לקחתי 3 כפיות סוכר - המשיך לרדת. הוספתי אחרי רבע שעה עוד 3 כפיות, ללא תגובה. שתיתי בקבוק נוזל ולקחתי עוד כדור מתוק ואז, אחרי 45 דק' הסוכר החל לעלות והגיע ל- 200. כיצד לנהוג?

12/01/2017 | 11:55 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בד"כ לחמניה קטנה מחיטה מלאה אינה מקפיצה כל כך את הסוכר. מאידך כנראה שאתה רגיש לנובונורם עם תגובה ערה לתרופה זו, מה עוד שהיא נלקחה תחת השפעת רקע של טוג'או ו ג'נואט. מומלץ שלא תיקח נובונורם בעתיד.

מנהל פורום סוכרת