הרגשה כללית סכרת סוג 1

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/01/2017 | 00:36 | מאת: ניסים

סכרתי סוג 1 18 שנה בן 30 מטופל בליספרו במשאבה ואנאלדקס 20 מ"ג פעם ביום. בשנה שנתיים האחרונות אני די לא מרגיש טוב חולשה, הרגשת בחילה, חוסר חיוניות בגוף ,בקצרה הרגשה כללית לא טובה.למען האמת לא יצא לי להיות אצל רופא סכרת די הרבה זמן ובנוסף את האנאלדקס גם יצא לי לא לקחת די הרבה זמן בגלל תופעות לוואי . ואני במעקב אצל רופא המשפחה הבדיקות האחרונות שלי די טובות חוץ מכמה שמסומנים באדום אשמח ליעוץ לגבי הבדיקות ומה את חושב הסיבה לתופעות שאני מרגיש? התוצאות שמסומנים באדום URIC ACID-2.9 mg/dL ALK. PHOSPHATASE-139 U/L MCH-31.2 pg HEMOGLOBIN A1C %-7.8 ובנוסף עשיתי איסוף שתן 24 שעות וזו התוצאה PROTEIN- U SAMPLE-45.4 mg/L PROTEIN- URINE 24h-118 mg/24h HEMOGLOBIN A1C % -7.8

12/01/2017 | 12:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הסוכרת אינה מאוזנת עדיין כרצוי (המטרה להפחית את ההמוגלובין A1C לפחות מ 7.0) משאר הבדיקות לא ניתן לעמוד על הסיבות לחולשה ולהרגשה שלך. פנה לרופא שיבדוק אותך גופנית כולל לחץ הדם והתייעץ עימו לגבי ההמשך. אי האיזו שלך הדורש שיפור אינו מסביר את תלונותיך.

12/01/2017 | 20:02 | מאת: ניסים

ומה אתה אומר על הבדיקות שעשיתי אשמח להסבר?

מנהל פורום סוכרת