ויטמין בי 12,,.........

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/01/2017 | 09:11 | מאת: חנה

אני לוקחת 1גלוקומין ביום . רמת הויטמין b12 עומד על 311 ישנה ירידה מהבדיקה הקודמת לפני שנה. כמה פעמים בשבוע אתה ממליץ ליטול את הויטמין?כדי להגיע לרמה סבירה

12/01/2017 | 12:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גלוקומין מפריע לספיגת ויטמין B12 מהמעי ולכן כל מי שנוטל את החומר הזה צריך לקחת במקביל גם טבלית ויטמין למציצה. בנוסף ויטמין זה מסיע להעברת הגירוי החשמלי בעצבים ולכן ההמלצות בסוכרת הן להגיע לרמות של מקסימות שבתחם הנורמה. מכאן שמומלץ לך לקחת טבליה כל יום.

12/01/2017 | 12:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גלוקומין מפריע לספיגת ויטמין B12 מהמעי ולכן כל מי שנוטל את החומר הזה צריך לקחת במקביל גם טבלית ויטמין למציצה. בנוסף ויטמין זה מסיע להעברת הגירוי החשמלי בעצבים ולכן ההמלצות בסוכרת הן להגיע לרמות של מקסימות שבתחם הנורמה. מכאן שמומלץ לך לקחת טבליה כל יום.

מנהל פורום סוכרת