בדיקת גלוקוז אודה על תשובה

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/12/2016 | 22:13 | מאת: צחי

בן 53. אובחנתי כחולה בפליצטמיה ורה. מקבל אספירין ומדי פעם הקזות דם. ללא היסטוריה משפחתית של סוכר. לאחרונה נמדדה רמה של 98 בבדיקת גלוקוז בצום. בשנים האחרונות הרמה הייתה סביב 90 . האם ברמה של 98 יש צורך להתחיל טיפול או שינוי תזונתי/תוספי תזונה יספיק? יש לציין סטרס ברקע . תודה

12/01/2017 | 13:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך פרט לשמירה על אורח חיים בריאה של משקל סביר, פעילות גופנית וארוחות מאוזנות בזמן והמנעות ככל האפשר ממצבי סטרס אין כרגע צורך בטיפול מיוחד כל שהוא. המלצה היא נפש בריאה בגוף בריא...

מנהל פורום סוכרת