גלוקומין לבדיקה של 117 סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/12/2016 | 18:56 | מאת: קובי

בדיקת הדם הראתה 117 סוכר הרופא המליצה על כדור ליום , שאלתי האם לא כדאי קודם לנסות שינוי בהרגלי אכילה וספורט או לשלב יחד, והאם אגיע לרמה נורמלית אוכל להיפטר מהכדור?

26/12/2016 | 19:34 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קובי, ניתן לנסות תקופה של מספר שבועות של שינוי הרגלי חיים- דיאטה קפדנית ללא סוכרים זמינים בייעוץ דיאטני ופעילות גופנית יומיומית מתונה, ולבדוק מה קרה לסוכרים בצום ושעתיים אחר האוכל. תמיד אפשר לשלב גם גלוקומין במינון מינימלי אפקטיבי.

מנהל פורום סוכרת