צמח הגימנמה עבור לילך

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/05/2003 | 18:02 | מאת: לזר

לילך שלום, אנו רוצים לשמוע פרטים אשר להם משקל לאיזון הסוכרת טייפ 1 וגם טייפ 2. האם הצמח או תמיסות שלו זמינות לציבור הרחב, או ניתן להשגה רק עם מרשם מטעם נטורופט. בתודה

18/05/2003 | 23:29 | מאת: אורחת

לזר שלום . לילך נהרי נימצאת בפורום מעולה,ששיך גם לדוקטורס והוא ,נטורופטיה ותוספי מזון.[ברפואה אלטרנטיבית] ביקשתי ממנה בפורום שלה ,להכנס לפורום זה,ולתת אינפורמציה על צמח הג'מאנה, והיא ענתה שבשמחה.נותר לחכות לכניסתה,או עדיף לך להיכנס לפורום שלה, יש שם בדיפדוף, המון חומר והסבר על צמח זה, ובכלל. ויתכן שהיא עוד תיתן אינפורמציה גם כאן,[לפי הסכמתה בתשובה שענתה לי שם.]

19/05/2003 | 08:24 | מאת: לזר

שלום אורחת, בסדר. הבנתי אותך. עדיף להמתין, כי כל כל הפורום יקרא. בנוסף, כאן יושם דגש על הסוכרת, ספציפית. תודה לשרות שאת עושה לנו.

מנהל פורום סוכרת