דיאטה מהירה ללא מאמץ (ע"י כדורים רפואיים - "רזין")

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/08/2007 | 13:51 | מאת: א.

גם אני התייאשתי מלנסות דיאטות סטנדרטיות (אני לא מאלה שאוכלים את הלוקשים של החברות הבריאות וחברות דיאטה קשקשניות). יש 2 דרכים להוריד במשקל וזה ברור לכולם : ספורט (לצערנו) ופשוט לסתום את הפה. לפני שנתיים שקלתי 69 וסתמתי את הפה (משהוא כמו 1000 קלוריות ליום) והורדתי בחודש 4 קילו. והבנתי שזאת הדיאטה הכי טובה. לא לאכול או לאכול מעט. לפני כחודשיים הגעתי ל 77 קילו והבנתי שצריך לסתום את הפה ומהר. אני משתמש בכדורים שנקראים "רזין" - 30 כדורים עולים 150 שקל אולם רק שמנים (BMI 30) יכולים לקבל אותם ככה שאשר לנצל חבר שמן או בקומבינות. מכיוון שאני לא כ"כ שמן הכדורים השפעילו לטווח ארוך. כדור דיכא את התיאבון למשך 3-4 ימים. וכך תוך חודש (5 כדורים) הורדתי 4 קילו. חודש שני לקחתי 6 כדורים והורדתי עוד 3 קילו. ללא ספורט, ללא מאמץ, ללא בעיות, אני כן אוכל בריא אבל מעט. הכדורים פשוט גורמים לכם לא להיות רעבים. אין שום תופעות לוואי - רופאת המשפחה קבעה שאי שום בעיה עם הכדורים ! (בדקתי את הנושא לעומק, שום תופעות או נזקים לגוף) ידידה שמנה הורידה כ 3 קילו בשבוע ראשון (כדור ליום) חבר שלי שהוא די רזה הוריד 6 קילו בשבועיים !!!!!!!! (לקח 2 כדורים ביום - מה שלא מומלץ כלל). בקיצור - זאת תרופת הפלא. אל תחפשו שום דבר אחר שלא עובד ועולה פי 10. ומי שישלב ספורט.........:)

10/08/2007 | 13:52 | מאת: א.

30/08/2007 | 08:01 | מאת: סנדי

שלום רב אני מבקש לדעת אם דרככם ניתן לקבל מרשם לתרופה רזין.גובהי 187 ס"מ ומשקלי 106 ק"ג.עד לפני כשנתיים משקלי עמד על 88 ק"ג,כך שהשמנתי ב-18 ק"ג שמקשים על תפקודי היומי. סנדי וכטנהיים 054-4791807

11/08/2007 | 11:58 | מאת: ד"ר שלמה לוי

א. שלום לטעמי פיספסת בגדול. מה יקרה כאשר תפסיק כדורים אלו? האם עליתה במשקל כוון שאכלת ברגעי רעב אמיתי? אם היינו אוכלים ברגעי רעב פיזיולוגי לא היו שמנים בעולם. אנו עולים במשקל כוון שאנו אוכלים מסיבות אחרות. אם כך הבעיה אינה טמונה ברעב אלא "במקום" אחר. אז איזה פיתרון ארוך טווח תשיג אם אתה משתמש בכדורים שעובדים על שובע? חשוב על כך!!

11/08/2007 | 17:31 | מאת: ziv

אבקש לדעת האם יש קשר לסכרת עם אינסולין.

12/08/2007 | 01:37 | מאת: א.

אני מסכים אתך לחלוטין. לאחר העלייה הדראסטית של 11 קילו בשנה וחצי הבנתי שהגזמתי והצלחתי למצב את עצמי על 76-77 למשך חצי שנה ללא עלייה כי אני שומר על עצמי. אז למה לא לשמור על עצמי - כפי ששמרתי לפני הדיאטה אבל כאשר אני שוקל 67 ולא 77 ? לכאן אני חותר - למרות שייתכן מאוד שלאחר סיום נטילת הכדורים אני יעלה שוב.

12/08/2007 | 11:57 | מאת: אנונימית

רגע אז אני רואה שככל ששותים יותר כדורים מרזים יותר , כמו למשל חבר שלך שלקח2 ביום. אני בת 17 האם לדעתך יתנו לי את הכדורים האלה? אני שוקלת משהו כמו 75-78... הם בוודאות עובדים הכדורים??

22/08/2007 | 21:34 | מאת: ניצה

איפה משיגים???????????????????????????????

24/03/2008 | 13:41 | מאת: אודליה

רציתי לדעת איך אפשר להזמין את כדורי ה"רזין" ומה העלות? תודה

27/03/2009 | 18:51 | מאת: שבי

11/02/2010 | 12:22 | מאת: סיגל

איך אפשר להשיג מרשם? למי שלא ממש שמן? אני רוצה להוריד מספר קילוגרמים שהעליתי בחודשים האחרונים וממש מטרידים אותי.

06/04/2013 | 22:24 | מאת: לין

איך אני משיגה רזין ללא מרשם??? מוכנה לשלם כל סכום בבקשה עזרהה!!

13/08/2013 | 18:37 | מאת: שאלה

לפני כחצי שנה שקלתי 66 ק"ג. למרות שאני עוסקת בספורט לפחות 3 פעמים בשבוע(ספינינג,ריצה,כוח וחיטוב, אני לא מצליחה לרזות. עפ"י המלצת חברה נטלתי במשך חודש כדורי רזין(כדור 1 בכל יום) ולא ירדתי אפילו 1 ק"ג לכן הפסקתי את הכדורים, כיום אני שוקלת 71 ק"ג ואוכלת הרבה פחות ולא מרזה האם זו תופעת לוואי של הכדור? פשוט לא יורדת רק עולה במשקל וממש מיואשת

05/09/2013 | 23:14 | מאת: ללין

תשאירי פון אשיג לך רזין

08/09/2013 | 12:32 | מאת: גל

תוכל להשיג גם לי כדורי רזין או מרשם כמובן בתשלום?

05/01/2014 | 13:20 | מאת: נורית

אני מעוניינת לקחת את הכדור אבל לא בטוחה שיתנו לי מרשם מי יכול לעזור??

05/03/2014 | 17:16 | מאת: דנה

20/10/2019 | 11:27 | מאת: יקירה

צריכה בבקשה דחוף מרשם לרזין . אני 1.63 שוקלת 100 קילו. הרופא לא רוצה לתת לי כי זה לא בסל של הכללית ונתן לי בלוויק במקום . לא משפיע הבלוויק כל כך וזה גם מאוד יקר. בעבר לקחתי רזין דרך חברה והיה מעולה. לא היו לי תופעות לוואי. איך אפשר להשיג מרשם?

שלום רב , במסגרת הפורום אין מקום להמלצות שאינן מקצועיות ואינן של בעל מקצוע . תרופות ניתנות אך ורק על ידי רופא ! ואם משרד הבריאות קבע הנחיות למי מותר ולמי אסור לקחת יש לקיימן! ההמלצות ניתנו על סמך מחקרים קלינים שבוצעו. כמו כן לטעון שלטיפול אין שום תופעות לוואי זה אינו נכון כלל! מכאן, מתוקף סמכותי כמנהלת הפורום , כדי לרדת במשקל יש לשנות את אורח החיים ולשלב פעילות גופנית ,יש לעשות זאת בליווי של גורם מקצועי מוסמך - דיאטנית קלינית , ורק אם רופא ממליץ על טיפול תרופתי מותר לקחת וגם זה תמיד בליווי של איש מקצוע. לכן, אבקש לא לתת המלצות במידה והמייעץ אינו איש מקצוע המידע אינו אחראי ויכול לפגוע בברכה סיגל

23/12/2019 | 19:27 | מאת: אשמח לדעת איך מזמינים את כדורי הרזין גם

רוצה להזמין את כדורי הרזין

04/02/2020 | 23:10 | מאת: ליאת

גובה 1.63 שוקלת 80

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה