כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

19/09/2015 | 21:09 | מאת: איילת דהן

היי לכולם עבר למעלה משנה שאני סובלת מכאבי צוואר חזקים מאוד ביצעתי רנטגן,CTואם אר אי התגלה בלט דיסק צווארי בC5-C6 ומאז יש לי כאבי ראש אחוריים,לחץ בעיניים ותחושת חוסר יציבות רציתי לדעת האם יש קשר בין חוסר היציבות לכאבי הצוואר תודה מראש

20/09/2015 | 07:22 | מאת: עודד גבע

שלום לך, יש קשר. חוסר האיזון בחוליות הצוואר כתוצאה מהבלט יוצר מתח בעצמות הגולגולת וביניהן עצם הרקה (הטמפוראלית) בה נמצאת תעלת השמע וזו משפיעה על האוזן הפנימית בה נמצא איבר שיווי המשקל.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש