כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/04/2015 | 15:12 | מאת: עמית

שלום עודד אני בן 22 ,ומזה כשלושה שבועות סובל מכאבים בצוואר כתוצאה מחימום לפני אימון,בהתחלה חשבתי שהצוואר בסה''כ נתפס קצת ועשיתי מנוחה של כמה ימים וזה לא עבר,הלכתי לרופא מחשש שלא יתפתח לדלקת והוא הביא לי ברקסין,שאלה שלי האם מותר להתאמן ולקחת את הכדורים ביחד או שאסור ? במידה ואני עושה אימון חלקי רק על רגליים ולא מאמץ את הצוואר ?

14/04/2015 | 07:43 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אפשר להתאמן בעת לקיחת הכדורים אך רצוי שלא. תן למקום לנוח עוד. מספר ימים זה לא מספיק. לעיתים צריך לתת למקום להירפא גם שבועיים שלושה. עשה פעילות אחרת ומתונה יותר.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש