כאב חד בירך ובגב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/09/2014 | 23:22 | מאת: ליזי

שלום רב, בשבועות האחרונים אני סובלת מכאב חד שמגביל תנועה בירך ובכאבי גב (בערך האמצע של הגב, נוטה יותר למטה), הכאב אינו כאב קבוע הוא בא והולך, יש לציין שילדתי לפני חודש עם אפידורל האם יש קשר? אם לא אז מזה לדעתכם? לתשובתכם אודה ליזי שורץ

10/09/2014 | 08:30 | מאת: עודד גבע

שלום לך, זה בהחלט יכול להיות קשור לכל תהליך הלידה ומה שהתלווה לו. תני לזה זמן וסביר שזה יחלוף. בכל מקרה את יכולה להקטין לחץ על חוליות הגב התחתון ע"י שכיבה על הגב וכפיפת הברכיים כלפי הבטן.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש