כאבי ראש וצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

02/03/2014 | 03:16 | מאת: ני

שלום, אני בת 25 וסובלת מזה כחודש מכאבי ראש בצד ימין- באזור הרכה, העין ובאזור החיבור בין הראש לצוואר. הכאב לא מופיע בזמנים קבועים ולא מלווה בתחושה נוספת. כמו כן לאחרונה שרירי השכמות והצוואר מרגישים לי כאילו הם תפוסים ויש לי מדי פעם קפיצות של השרירים בגפיים העליונות והתחתונות. ברקע הנני בריאה. אודה על התייחסותך ודעתך מה זה יכול להיות ולמי עליי לפנות בכדי להבין מה זה? טרם התחלתי בבדיקות.

02/03/2014 | 03:30 | מאת: ני

חשוב רק להוסיף שלעיתים הכאב מלווה בתחושת נימול דווקא בצד שמאל של הפנים. והכאב שתחילה הגיע לסירוגין, כעת כמעט ולא חולף. מונע ממני גם לישון כמו שצריך ולתפקד במהלך היום.

02/03/2014 | 10:05 | מאת: עודד גבע

שלום לך, ממגוון הסימפטומים שאת מתארת עולה תמונה ברורה למדי של מתח / טונוס מוגבר בשרירי הגב העליון והצוואר. ייתכן וטיפול כירופרקטיקה יועיל לך אך בהחלט עדיף טיפול קרניו-סקראל, שכן הוא מטפל בגב כולו ובצוואר כמערכת שלמה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש