נגעים בקרקפת - solar keratosis

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

23/05/2016 | 22:02 | מאת: יאתא יוק

דר גלעד - שלום רב לך היו לי מספר נגעים בקרקפת שאובחנו ע"י רופא עור - SOLAR KERATOSIS וקבלתי טיפול צריבה עם חנקן נוזלי ויש לי תחושה שזה לא הסוף עם העלמת הנגעים - שאלתי אם יש צורך בטיפול צריבה נוסף או יש אפשרות לטפול במשחות או קרמים - שמעתי על משחה אלדאר או יפודיקס - אני מבקש לסייע לי במידע והרבה תודה

28/05/2016 | 21:35 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

מדובר בנושא שאינו שייך לפורום זה. אתה יכול לפנות לפורום מחלות עור בדוקטורס או לקבלת תשובה ממני לפורום סרטן העור שאני מנהל באתר BeOk http://www.beok.co.il/Forums-25/Forum-220/

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה