פסוריאזיס הפוכה במפשעה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

23/05/2016 | 21:41 | מאת: אלמונית

שלום ד"ר, מזה כשלוש שנים, מאז הריון הריון אני סובלת מפסוריאזיס הפוכה במפשעה. המצב רק מחמיר ומשפיע מאוד על איכות חיי. כל הזמן מגרד, שטח הגירוד רק גדל , נהיה לי כתם שחור נוראי עקב הגירוד. איני יכולה ללכת אפילו עם בגד ים. הגירודים לא פוסקים. ניסיתי הכל. נתנו לי כל מיני משחות. כלום לא עזר. מה אפשר לעשות? דרך אגב, ניסיתי גם הומאופטיה. רכשתי ערכת מוצרים מרינה פארם ולא עזר אפילו לא הקל. כנראה שמצבי קשה. זה מחמיר ופשוט מתפשט. אודה לכל הכוונה.

23/05/2016 | 21:43 | מאת: אלמונית

שכחתי לציין שעברתי לתחתונים 100 אחוז כותנה, הפסקתי עם תחתוניות, רכשתי סבונים טבעיים. וניסיתי למרוח שמנים למינהם. עדיין לא חל שיפור.

28/05/2016 | 21:45 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

יש מקום לנסות טיפול פוטותרפי. יש אפשרות לשקול טיפולים סיסטמיים אבל הייתי מתחיל עם פוטותרפיה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה