דלקת פרקים פסיריאטית

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/05/2016 | 16:58 | מאת: שלמה

ידידה שלי אובחנה לאחרונה כסובלת מהמחלה. שאלתי האם יש טיפולים יעילים נוספים פרט לטיפול במטוטרקסאט? עד כמה מפריעים תופעות הלוואי של המטוטרקסאט לחייו של החולה? האם ידוע על טיפולים אלטרנטיביים יעילים במחלה? בתודה מראש.

23/05/2016 | 19:16 | מאת: טאוב יונה

באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית תחת הכותרת טיפולים, טיפולים מערכתיים תמצא מאמר בנושא.

28/05/2016 | 21:49 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

יש טיפולים נוספים יעילים, אבל מחיריהם גבוהים ולכן לא ניתן לקבל אותם בקופות לפני שניסתה מטוטרקסאט וסבלה מתופעות לוואי המונעות את הטיפול או לא הגיבה לטיפול. בעיקרון מטוטרקסאט טיפול בטוח, תופעות לוואי נדירות ושוליות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה