טיפול בגריז

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

23/11/2015 | 11:42 | מאת: יוסי

שלום, נתקלתי באחד הפורומים של חולי פסוריאזיס בחו"ל בשרשור על מריחת גריז מכונות על נגעים. מישהו הציג שם תמונות שלו לפני ואחרי, והנגעים פשוט נעלמו אחרי 3 חודשים. הייתה שם תמונה של רגליים עטופות בניילון נצמד על הגריז. המחשבה הראשונה הייתה: אנשים השתגעו, לך תדע אילו חומרים נספגים דרך העור לתוך הגוף, במחשבה שנייה: מה דעתך? תודה.

24/11/2015 | 14:33 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

ואזלין וגריז בעיקרון אותו דבר רק בלי החומרים הרעילים שבגריז. בגדול לא ממליץ.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה