סרטן העור

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

26/05/2015 | 13:36 | מאת: ליאור

שלום אני עושה פוטותרפיה בפעם השליישית בחיי השבוע ראיתי שיש לי נקודת חן חדשה היא מאד מאד קטנה ובצבע אדום כמו פצע מה עלי לעשות??? האם יש חדד כי הנקודה היא סרטנית?? בבקשה אשמח לתשובה במהירות כי אני מאד לחוץ

26/05/2015 | 17:47 | מאת: טאוב יונה

הפראנויה לא במקום ואי אפשר לאבחן מבלי לראות, גש לרופא שיסתכל.

31/05/2015 | 00:21 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

פוטותרפיה היא טיפול בטוח מבחינת סרטן עור - שכיחות סרטן העור במטופלים אינה גבוהה מזו של אוכלוסיה שנחשפה לשמש רגילה. נקודת חן חדשה אדומה היא לרוב אנגיומה לא מסוכנת. כמובן שבלי לראות את הממצא אין בכך כדי להוות אבחנה או התייחסות מספק ויש לפנות לרופא עור לבדיקה. בכל מקרה - אין סיבה לבהלה ולחץ.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה