פסוראזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

26/01/2015 | 13:56 | מאת: טובה ישראל

אני סובלת מפריחה פסוריאזית מפושטת בצורה של נקודות וכן רבדים. אושפזתי מס" פעמים,טופלתיבקורטיזון, פוטותרפיה וכן בניאוטיגזון. כל האופציות הללו נדחו עקב רגישות יתר.מנסה רחצה בים המלח 2 בשנה. כרגע, מצבי הורע,ואני מכוסה בפריחה,בטן,גב,ירכיים,חזה ועוד. האם יש עבורי פתרון אחר? יותר סולידי? בתודה מראש טובה ישראל

02/02/2015 | 11:54 | מאת: טובה ישראל

אני סובלת מפריחה פסורואזית מפושטת בצורה של נקודות ורבדים עם קשקשים.אושפזתי מס" פעמים,טופלתי בקורטיזון,פוטותרפיה וכן בניאוטיגזון.כל האופציות הללו נדחו עקב רגישות ותופעות לוואי.אני מנסה 2 בשנה את ים המלח.הייתי גם השנה אך אני מלאה בפצעים,בטן,גב ירכיים וכו".האם ישנה עבורי אופציה טיפולית יותר סולידית,ללא תופעות לוואי? בתודה מראש טובה ישראל.

02/02/2015 | 12:52 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

בהחלט יש טיפולים נוספים. יש מקום לנסות להשיג הפוגה - אין לי ספק שניתן. את צריכה להתמיד בביקור אצל הרופא המטפל עד שתגיעו לנוסחא המנצחת. לפעמים זה לוקח יותר זמן אבל בסוף יהיה טיפול מוצלח.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה