אדומיות בבטן

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/12/2014 | 18:04 | מאת: huxh

אני מפסוריאזיס גירתי באזור הבטן יום למחרת יצא לי אדומיות בכול אזור הבטן זה שורף לי ואזור תמיד חם איך אפשר לטפל בזה .

22/12/2014 | 09:03 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

בלתי אפשרי להבין ממה שכתבת מה כוונתך ומה הבעיה. האם התכוונת שאתה חולה פסוריאזיס, גירדתי באזור הבטן ולמחרת הופיעה אדמומיות וצריבה וחום מקומי? אם כן הטיפול המומלץ הוא הנחה של בד כותנה לח עם מיים פושים לרבע שעה ואח"כ מריחה של קרם לחות פעמיים שלוש ביום ואפשר גם שילוב של קרם אלוקום פעם ביום למספר ימים עד רגיעה.

25/12/2014 | 18:52 | מאת: huxh

התאשפזתי בעקבות אדמומיות וצריבה בבית חולים במשך 7 ימים נתנו לי אנטיביוטיקה דרך הוריד והרטבות האזור הבטן והטבור

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה