פרוטופיק

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/10/2014 | 13:32 | מאת: יוסי

שלום, עד עכשיו הייתי קונה פרוטופיק בבית מרקחת של מכבי בהנחה. לפני כמה ימים כשקיבלתי מרופא מרשם הוא הודיע לי שאני צריך לקבל אישור מהקופה לתרופה. את האישור לא קיבלתי, אני יודע שלפרוטופיק אין התוויה לפסוריאזיס, העניין הוא שמחיר מלא של התרופה הוא כ 180 ש"ח. האם אתה יכול להמליץ על תרופה אחרת שיכולה להחליף את פרוטופיק. אני משתמש בה באיזור אבר המין ובית השחי. תודה מראש.

03/11/2014 | 12:52 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

כדי לדפוק את החולים... מה שקרה זה שפרוטופיק ואלידל נכנסו לסל להתוויה של דרמטיטיס אטופית. מי שיש לו אבחנה כזו בתיק מקבל אותן בסבסוד מלא (18 ש"ח). מאז, קופות החולים החליטו שכל מי שקיבלו את התרופה במסגרת הביטוח המשלים ב- 50% להתוויות אחרות ישלמו מחיר מלא כי זה לשימוש בהתווייה לא רשומה...!

04/11/2014 | 13:02 | מאת: יוסי

השאלה שלי נשארה בעינה: האם יש תחליף? תודה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה