שלום לך ד''ר גלעד. האם זה פסוריאזיס?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/08/2014 | 23:03 | מאת: גלי

לפני כמה שנים חטפתי פסוריאזיס שהגיע לקרקפת. לאחר טיפול טוב זה עבר - כרגע לא זוכרת את שמות התרופות ברור לי שזה היה כתוצאה של לחץ ומתח רבים לפני כחודש חטפתי שוב יובש וחספוס בעור אך רק בזרועות מבחוץ (בצורה סימטרית) וברגליים בירכיים למעלה מבחוץ (גם סימטרי) בתוספת כתמים קטנים אדומים בידיים וברגליים האם זה פסוריאזיס? כנראה שוב כתוצאה של לחץ נפשי - בנוסף אני לא יוצאת כמעט מהבית. האם זה קשור לחוסר אור האם ויטאמין d או d3 (הם זהים?) יכולים בינתיים להרגיע הרבה תודה לך

03/09/2014 | 13:44 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לא יכול לומר על סמך התיאור שלך. ממליץ בעיקר על הרבה קרם לחות. ויטמין D לא יעזור. קרם דייבונקס אולי. מציע שתפני לרופא עור לאבחון והמלצות לטיפול.

05/09/2014 | 03:21 | מאת: גלי

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה