קטוקונזול טופיקלי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/07/2014 | 01:17 | מאת: זאב

שלום רב, 1. האם בפסוריאזיס מאובחנת- במקרה של מעורבות של הקרקפת יש מקום לטפל במלסזיה (ניזורל וחבריו) והאם ניתן להתבסס על זה כטיפול בלעדי (רק לקרקפת)? השאלה מתבססת על החפיפה המוכרת בין פסוריאזיס לסבוריאה. 2. השימוש הנכון בקסמיול עבור נגעים עוריים הינו לפרקי זמן ארוכים או שברגע שהנגעים נעלמים מפסיקים? רוב תודות!

03/08/2014 | 09:55 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

1. אפשר לנסות טיפול בקטוקונזול. יש חולים שעוזר מאוד ויש כאלה שבכלל לא. 2. קסמיאול פעם ביום עד העלמות התופעות או עד חודש (מה שקודם) ואח"כ לפי התוצאות - תדירות מינימאלית ששומרת קרקפת במצב סביר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה