mineral mor

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/10/2012 | 12:30 | מאת: avip

האם מישהו שמע או מכיר את שיטת הטיפול של mineral mor אני מבין שמדובר בערכת המכילה תוספות מזון וקרם האם מישהו כבר התנסה בכך

06/10/2012 | 21:40 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

ראה התייחסותי לשאלתך בשרשור למטה.

23/10/2012 | 08:47 | מאת: אפרת

סבלתי מפסוריאזיס קשה בקרקפת ובקפלי האוזניים וגם בירך עשיתי את הטיפול של מינרל מור TMST והיום אחרי חודש אני כמעט נקייה כמובן ששינתי בהמלצתם מס' דברים אבל הטיפול בסופו היה מוצלח שווה לנסות אפרת

23/10/2012 | 08:47 | מאת: אפרת

סבלתי מפסוריאזיס קשה בקרקפת ובקפלי האוזניים וגם בירך עשיתי את הטיפול של מינרל מור TMST והיום אחרי חודש אני כמעט נקייה כמובן ששינתי בהמלצתם מס' דברים אבל הטיפול בסופו היה מוצלח שווה לנסות אפרת

07/02/2013 | 13:30 | מאת: שרה

אני מרוצה מהשימוש בתוספי התזונה ויטמינים שקלעו למטרה ושיפרו את חיי בצורה מדהימה. הנגע בעור היה קשה, והרופאים בבית החולים לא ידעו לאבחן במדיוק את מהות המחלה, וספק אם זה פסרואזיס או אקזמה, כך שהבנתי שתזונה נכונה ושימוש בערכת "הפלא" שיפרו משמעותית את בעיית העור שנמשכת כבר 8 חודשים. א אני ממליצה בחום להתנסות בערכה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה