חדש בשטח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/12/2015 | 14:50 | מאת: יונתן

הי - בן 48 - משקל 110 - גובה 167 - מתחיל לזייף גופנית - טרם "חליתי" אבל זה ממש על הגבול - כל רגע שמשהו שתחיל לעוף החוצה מהמדדים הנורמליים - מתלבט לכיוון של ניתוח בלון או כל דבר "רגוע " - מאמין ביכולת אישית לרדת בלי לחתוך בבשר החי - אבל מודע ליתרונות של ניתוח - מה המלצתכם ? כיצד להגיע לאבחון ולמספר כיווני טיפול ? לא מתמיד בדיאטות עד היום - ומבין את הטעות סוף סוף ....רעיונות ? כיוונים ?

שלום רב הממדים שלך והגיל בהחלט מצביעים על כך שהגיע הזמן לקחת אחריות על הבריאות שלך ולעשות מעשה לפני הדרדרות נוספת והתחלה של מחלות כמו סוכרת ויתר לחץ דם שללא ספק יגיעו בקרוב. " בלון או כל דבר רגוע אחר" הינם פתרונות זמניים עם תועלת חלקית ביותר וזמנית ביותר. עלייך לחפש פתרון לטווח רחוק, פתרון יעיל, ולכן המחיר הוא " לחתוך בבשר החי". מוזמן להגיע לייעוץ לכל כירורג שעוסק בתחום(כולל אליי) כדי לשמוע ולקבל מידע מפורט ומהימן ואז להחליט. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר