בלון קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/05/2015 | 23:04 | מאת: רוית

שלום ד"ר גרון לפני 7 שנים ניתחת אותי בבית אסותא בניתוח שרוול. נעים להזכר אני שואלת לגבי בעלי הוא בן 54 שוקל 116 ק"ג גובה 173 לא מוכן לעשות ניתוח שרוול. למרות הצלחתי. פוחד מהתערבות כירורגית. מתעניין בהכנסת בלון קיבה. הוא סובל מסוכרת מיתר לחץ דם וכד' כמה זה באמת יכול לעזור לו האם יש תופעות לוואי? תודה רבה מראש רוית

שלום רב מקווה שאת מרגישה טוב ומרוצה מהניתוח. אני לא ממליץ על הכנסת בלון. זה דבר זמני. חייבים להוציא את הבלון אחרי 6 חודשים, ואם יורדים במשקל עולים הכל חזרה. תביאי אותו להתייעצות לשמוע בצורה ישירה. אולי ישנה דעתו. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר