תופעה של רפלוקס חזק לאחר 6 שנים מוצלחים עם טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/03/2015 | 15:22 | מאת: מירי

שלום, אני עברתי ניתוח טבעת לפני כ6 שנים ומאז אני ירדתי 50 קילו וחייה מאד טוב עם הטבעת ואפילו מצליחה לרדת עוד לאט לאט. כרגע התחיל אצלי רפלוקס מאד חזק, ממש בשבוע האחרון, שאפילו גורם לי להתעורר באמצע הלילה עם שיעול חזק וצורך לירוק את החומצה. יש לזה טעם מאד לא נעים בפה... לא יודעת מה קרה.. אני הוכלת כמויות קטנות, ובאמת מנהלת אורך תזונה מאד ממושמע (אני ייקית). האם יכול להיות שיש SLIPPAGE? האם יש קורוזיה של הטבעת? לאן לגשת? הניתוח נעשה בגרמניה בעת שחייתי שם, ומהשנה שעברה אני תושבת חוזרת כאן ואין לי שום מושג לאן לגשת. תודה רבה על כל הכוונה ותשובה. שבוע מבורך.

שלום רב בהחלט יכול להיות שהטבעת החליקה או שיש התרחבות הוושט מעל הטבעת. צריך לעשות צילום קיבה עם שתיית בריון כדי לראות מצב הטבעת והמעבר דרכה. בהמשך כדאי בשלב ראשון לפתוח את הטבעת מעט כדי לשחרר חלק מהחסימה שהיא עושה. בכל בית חולים יש מרכז בריאטרי שמתמחה בטיפול בחולים אחרי ניתוחים ועלייך לפנות למכון/יחידה הבריאטרית בבית החולים באזור בו את גרה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר