לא מצליחה לרזות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/03/2015 | 11:49 | מאת: סמויה

שלום אני בת 25 לפני 5 שנים עברתי ניתוח שרוול קיבה וירדתי 38 קילו.. בשנה וחצי האחרונות עליתי כ 15 קילן.. עשיתי כול כך הרבה דיאטות.. אני מרזה 2 עד 3 קילו והגוף שלי נתקע. בדיקות דם אחרונות שעשיתי תקינות.. אני חייבת לרזות לפני שאני מתחילה טיפול פוריות.. מה הסיבה לאי הרזיה? איזה בדיקות אני צריכה לעשות לעלות על הבעיה? בבקשה עזרתך

שלום רב אני רואה שירד 38 ק"ג כך שאת כן מצליחה לרזות. השאלה היא למה עלית חזרה במשקל. האם בגלל שחלפה ההגבלה של הניתוח או בגלל שהתחלת לאכול דברים שאינם בהמלצת הדיאטנית והכירורג. האם את עושה בנוסף פעילות גופנית והאם את המעקב פסיכולוגי המלווה את התהליך כולו? אפשר לשקול לעשות צילום קיבה לראות את מצב הקיבה ואז לשקול התערבות כירורגית נוספת. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר