סטורציה בבדיקת גזים בדם ורידי 56.8, ובנוסף....

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/02/2015 | 08:17 | מאת: מגי

בבדיקת שינה מלאה במעבדת שינה בבילינסון, נצפו 18 הפסקות נשימה בשעה, יקיצות ממושכות. BMI 35.6. טריגליצרידים וכולסטרול גבוה (מטופלים), כולסטרול טוב נמוך מאד, היקף בטן גדול מאד (אישה בת 59) ותחושת עומס בלוע. אוכלת די בריא ומגוון, אבל הרבה. האם אני מתאימה לניתוח שרוול?

שלום רב לפי מה שאת מתארת את עומדת בקריטריונים לניתוח שרוול קיבה או ניתוח בריאטרי אחר. את מוזמנת לפנות לכירורג שעוסק בתחום כדי להתחיל בתהליך לניתוח. בשלב ראשון תקבלי הסבר מלא על הניתוח תוצאות וסיבוכים. בהמשך תקבלי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות ואחר כך תצטרכי לעבור וועדה שתאשר לך את הניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר