ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/12/2014 | 12:55 | מאת: אביבה

שלום רב, אני בת 45. גובה 1.75 משקל 121 ק"ג. לאחרונה עליתי במשקל למרות שלא אוכלת יותר מהרגיל... איזה ניתוח מתאים לי. אני מפחדת שהמשקל ימשיך לעלות גם כי גיל המעבר מתקרב...

שלום רב יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על בחירת סוג הניתוח. האפשרויות לדעתי אין או שרוול קיבה או מעקף קיבה. עלייך להחליט קודם שאת מעוניינת לעבור ניתוח, אחר כך לפנות למנתח שעוסק בתחום ואיתו לדון בהרחבה על כל האפשרויות. חשוב להתחיל בתהליך כבר עכשיו ברגע שהחלטת שאת רוצה לטפל בנושר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר