שלום דר ניסים גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/11/2014 | 23:01 | מאת: נינה

שלום דר, עברתי מעקף לפני חודש וחצי,היום אכלתי יוגורט עם כדורי פצפוצי שוקולד. לא סיימתי אותו ואני מרגישה בחילה ממש בחילה וכאילו משהו תקוע לי בנשמה וכאב בטן ושילשול,האם זה תסמונת ההצפה? קרה לי בדיוק ככה רק בלי השירותים כששתיתי נס קפה קר עם כדור גלידה, האמת רע לי כרגע מאוד אבל מה שבטוח שפעם הבאה אפילו לא אחלום על שוקולד או גלידה!

שלום רב בהחלט נשמע כמו תסמונת הצפה. בלי קשר לתופעות הדברים שהזכרת אינם צריכים להיות בתפריט שלך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר