שלום דר גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/10/2014 | 12:24 | מאת: נינה

סליחה על כמות השאלות :). אני ביום ה9 כבר לאחר ניתוח.. בהתחלה שתיתי כול 10 דקות... ואז התחלתי לשתות לגימות לעיתים קרובות יותר,אבל עם הייתי עושה 2 לגימות גדולות הייתי מרגישה כאב לא נעים..עכשיו אני שותה 3-4 לגימות וזה עובר מצויין וברוך השם אין כאב יותר בלגימות. אבל השאלה, האם הקיבה התרחבה או שפשוט הנפיחות של הניתוח ירדה ולכן יותר קל לי? תודה :)

שלום רב אני שמח שאין יותר כאב. הקיבה לא גדלה. האזור פשוט מחלים. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר