שלום דר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/10/2014 | 13:56 | מאת: נינה

שלום דר, יש לי 3 שאלות. האם ריויוון ניחשב כאוכל או שתיה? זאת אומרת עם אני שותה תה אני צריכה לחכות חצי שעה ואז לשתות ריויוון וההפך ? אני ביום ה5 לאחר הניתוח...היום הצלחתי לשתות כוס שלמה של תה, ואז בארוחה שלי אכלתי ארטיק סולרו ואז חיכיתי חצי שעה ואני כרגע לוגמת עוד כוס תה. מים רגילים יש להם טעם דוחה אז נימנעת..ומרק מסונן..האם המים מהמרק ניחשבים גם ככוס מים? ואת המים מהמרק אפשר לשתות בלי עצירות לפי ההרגשה האישית או שצריך גם לחכות בין לגימה ללגימה? יש גם משהו שנורא מבלבל אותי,עם אוכלים ואז מחכים חצי שעה להתחיל לשתות,וצריך לאכול כול 3 שעות,אז יוצא ששעתים וחצי אני שותה,ואז חצי שעה מחכה ואוכלת.? או איך לחלק את זה? פה משום מה היסתבכתי. כי התחלתי את היום עם נס קפה נטול קפאין ללא סוכר,ואחרי חצי שעה שתיתי תה...ואז סיימתי לשתות וחיכיתי חצי שעה ואכלתי,ואז חיכיתי חצי שעה ושוב התחלתי תה..אז מתי אני אוכלת... מקווה שהבנת אותי חח כי זה נשמע מבולבל בדיוק כמוני. תודה מראש על התשובה וחג שמח!

שלום רב ראשית אני מאחל לך החלמה מלאה ושנה טובה. בשבוע הראשון לאחר הניתוח הכלכלה היא נוזלית אז אין הרבה הבדל בין שתיה לאכילה וזה מבלבל באמת. בעיקרוןלהתייחס למרק, לבן, ריוויון וכו' כאוכל. מים ותה זה שתיה.בהמשך האוכל נהיה דייסתי ומוצק ואז קל יותר לחלק את הארוחות. חשוב להיות בקשר עם דיאטנית ולהקפיד לאכול כל 3-4 שעות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר