קרישיות יתר וניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/10/2014 | 13:10 | מאת: עדי

שלום רב, אני מוזמנת לניתוח מעקף בחודש הבא. לאחרונה, מצאו אצלי בעיה של קרישיות יתר. מצ"ב פענוח. שאלתי היא, האם ישנה בעיה לעבור ניתוח מעEף או בכלל ניתוח בריאטרי. תודה מראש RF 18 ESR 68 CRP 1.9 PLT 452 בדיקות ALPA IGG 3.1 IGG N B2GP1 IGM 14-5.3 ACL IGM 13.8-12.9 PTTR 1.83 N LAC RVVT 1.34-1.44

שלום רב צריך להתייעץ עם המטולוג לפני הניתוח כדי להחליט אם יש הוראת נגד לניתוח. בדרך כלל אנחנו נותנים מדללי דם סביב הניתוח ואחריו כדי למנוע סיבוכים של קרישיות יתר. יתכן ואצלך יהיה צורך במינון גבוה יותר למשך תקופה ארוכה יותר. עלייך לידע את הכירורג המנתח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר