שלום דר ניסים גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/09/2014 | 12:06 | מאת: נינה

סוף סוף אחרי המון טירטורים ושאלות אוטוטו מגיע יום הניתוח שלי 2.10 רציתי לשאול אותך,אני סובלת מכאבי ראש שלא ממש יודעים את מקור הבעיה ושותה מיגרלב 2 כדורים כשכול כדור הוא 500 מג ורציתי לדעת עם אחרי מעקף תיהיה בעיה לקחת מינונים כאלה גבוהים? ועוד שאלה , אני יודעת שיביאו לי הנחיות בבית חולים אבל מה רצוי לקנות שיהיה לי בבית אחרי שאחזור מאישפוז? איזה אוכל? שתיה? הבנתי שמים מגעילים אחרי ניתוח אז המון בורחים לויטמינציק ומיץ..אבל במעקף הרי אסור מתוק..אז מה מותר לי חוץ מסירופ דיאט? כי הוא דוחה מאוד. וקרטיבים חייב למעוקפים שזה יהיה דיאט? לכול החיים אני אוכל לאכול ארטיק דיאט? או מעדנים למינהם הם גם מתוקים אז אפשר או לא ? האם זה לכול החיים? אשמח לעזרה כי אני מבולבלת :). קבעתי יום אחרי הניתוח כבר לדיאטן בריאטרי בקופה..אבל עד אז אני ממש מוצאת את עצמי לא יודעת שום דבר...פספסתי בענק את הפגישה עם המנתח מרוב לחץ לא שאלתי כלום כמעט ונותרתי ללא תשובות ואני מפחדת ובלחץ. מודה לך מראש על הזמן והתשובה שלך :).

שלום רב אחרי הניתוח יש הגבלה בגודל הכדורים שבולעים לא במינון. במידה והם גדולים ניתן חלק מהכדורים לרסק או לשבור. אחרי הניתוח בשבוע ראשון הכלכלה היא נוזלית בלבד מים, מרק צח, ג'לי, לבן וכו' אפשר לשים מעט לימון במים לטעם. מהמתוקים את צריכה להיפרד לתמיד כולל ארטיקים וכל מה שמכיל סוכר. בהמשך כלכלה דייסתית ואחר כך טחונה ואחר כך רגילה. את תקבלי הסבר מפורט מדיאטנית אחרי הניתוח. לא להלחץ בהצלחה ד"ר נסים גרון

30/09/2014 | 12:33 | מאת: נינה

מאושרת להיפרד מהמתוקים. הגיע הזמן :). אחת הסיבות שבחרתי מעקף על פני שרוול :). אחרי ניתוח לא רוצה לעלות במישקל בגלל מתוקים

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר