מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/09/2014 | 12:04 | מאת: חגית

שלום..אני בת 32..בריאה. גובה 168..משקל 100קילו.הסיפור שלי מתחיל לפני שלוש שנים.הייתי בחורה שמנה אבל בריאה..שקלתי 85.קילו..התחלתי בדיאטה מאוזנתי..ירדתי במשקל..לאט לאט..פיתחץי הפרעת אכילה ווהגעתי כמעט עד אנורקסיה..הגעתי למשקל של 57 קילו..כמובן שהייתי בפיקוח של פסיכולוגית פסיכיאטר ודיאטנית..אחרי שהחלמתי והתחלץי לאכול..פיתחתי אכילה כפייתיתית וכרגע אני אוכלת כמויות גדולות של אוכל..אני שוקלת 100 קילו ועליתי ארבעים קילו בערך בשנה..אני עדיין בטיפול..חשבתי לעשות ניתוח..אני כבר מיואשת..

שלום רב ראשית עלייך לבדוק אם הפסיכיאטר והפסיכולוגית שמלווים אותך ממליצים על טיפול ניתוחי. כרגע מבחינת הקריטריונים את מתחת לקריטריון הנדרש אבל יתכן שבהמלצתם יאושר לך ניתוח. כדי להתחיל בתהליך את צריכה לפנות לכירורג שעוסק בתחום והוא כבר ינחה אותך הלאה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר