שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/08/2014 | 16:47 | מאת: דודי

השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה אחרי מעקף קיבה דודי 24/08/14 | 16:08 שלום אני שבועיים אחרי מעקף קיבה ומרגישה שלא עשיתי ניתוח בגלל הכמות שאפשר לי להכניס מאוכל ושתיה..בזמן האוכל אני אוכלת רגיל למשל (מרק עם בשר טחון עם ירקות) אבל אין הגבלה בכמות לא מרגישה כאב או שבע שמספיק לאכול ..האם יש מה שהוא לא תקין בניתוח..גם אני לא הולכת הרבה פעמים (1 או 2) לשירותים ..יש בעיה??אני בחרדה ובדכאון

שלום רב אני בתשובה הקודמת. אין צורך ואין הכרח ללכת הרבה לשירותים. בשלב הראשון אחרי הניתוח יכולה להיות עצירות בגלל שכמות הסיבים במזון אינה גדולה.ממש אין סיבה להכנס לדכאון. צריך הרבה סבלנות. חשוב להיות במעקב של דיאטנית ועובדת סוציאלית או פסיכולוג/ית. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר