נשירת שיער חמורה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/08/2014 | 15:04 | מאת: בלה

דר גרון שלום ארבעה חודשים אחרי ניתוח שרוול החלה לי לפני שבועיים נשירה ממש נוראית. אנשים אפילו החלו להגיד לי שהשיער שלי נראה דליל. כמו כן הציפורניים חלשות ונשברות בקלות. אוכלת כ- 3-4 כפות לארוחה. 4 ארוחות ביום. אני לוקחת מולטי ויטמין 1 ליום. מה עושים? תודה

שלום רב נשירת שיער הינה תופעה מוכרת אחרי ניתוחים בריאטרים ונובעת מחוסרים שונים בעקבות הניתוח. חשוב לאכול מאוזן לפי הנחיית דיאטנית עם כל מרכיבי המזון ולקחת ויטמינים ומינרלים להשלמת חוסרים. צריך להיות במעקב דיאטנית מסודר וקבוע. לנשירת השיער לעבר לוויטמינים מומלץ להוסיף אבץ. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר