השמנה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/07/2014 | 19:09 | מאת: מור

שלום, אני בת 21 אף פעם לא הייתי בחורה רזה ה bmi שלי 31 אני יודעת שזה לא נחשב חולני אל ניסיתי כל דרך אפשרית כל הדיאטות שיש כדורים מדבקות תוספי תזונה אכילה נכונה ספורט אני מצליחה לרדת כמה קילו אבל זה מחזיק בידיוק חודש ואחר כך שוב נתקעת ונשברת אני צריכה ( ורוצה ) לרדת 20 קילו זה המון וזה נראה לי בלתי אפשרי בנוסף יש לי כאבי גב וזה ממש מציק לי אני ממש מיואשת . את/ה חושב/ת שיאשרו לי לעשות ניתוח בריאטרי? תודה מראש .

שלום רב לצערי אני חושב שלא יאושר לך ניתוח בריאטרי. עלייך לנסות בדרכים המקובלות. בברכה ד"ר נסים גרון

17/07/2014 | 18:54 | מאת: מור

תודה רבה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר