הרזיה = עצבנות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/06/2014 | 12:13 | מאת: מתוסכלת

אני שלושה חודשים מניתוח שרוול ירדתי 20 קילו. נשארו לי 13.. ככל שעוברים הימים אני עצבנית יותר ויותר. ברור לי שזהו תהליך כימי בשל ההרזיה. אני מתעצבנת מכל דבר, וכועסת. אין לי כוח לאנשים ולדיבורים. אפילו כשאני עם עצמי לבד והכל טוב אני עדיין עצבנית. אני יודעת שזה בגלל הירידה המהירה והשינויי שהגוף עובר. אבל מרגישה מתוסכלת. מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את המצב? האם לאכול יותר מאכלים מסוימים מאחרים? יותר פחמימות? האם לקחת תרופות או ויטמינים?

שלום רב אני חושב שהפתרון יכול לבוא מליווי פסיכולוגי של פסיכולוג/ית או עובדת סוציאלית. גם קבוצות תמיכה יכולות לעזור. אני לא חושב שיהיה נכון למצוא נחמה במזון כזה או אחר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר