בחירת ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/06/2014 | 12:31 | מאת: אמא

ד"ר גרון שלום, ביתי בת ה38 שוקלת כ130 קילו וגובהה 1.52, לאחרונה אני מנסה לשכנע אותה לחשוב על ניתוח שרוול, לאחר שאחיה עבר ניתוח שרוול. לפי מה בוחרים את סוג הניתוח? שרוול, או קיצור קיבה? האם זה קשור למשקל? תודה ושבת שלום

שלום רב סוג הניתוח נקבע לפי פרמטרים שונים בשיחת ייעוץ בין המנתח למנותח ומשפחתו. יש שיקולים שונים לסוג הניתוח כמו ה BMI, הרגלי האכילה, ממצאים בבדיקות והעדפת המטופל תוך התחשבות במת הסיכון של כל ניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר