וועדה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/06/2014 | 16:27 | מאת: אורית

שלום ד"ר, האם תוכל לפרט מי יושב בוועדה? אני במשקל BMI =36 ואני מבינה שזה גבולי. אני פוחדת שהוועדה לא תאשר לי ניתוח. ואז לא אוכל לפתוח דף חדש בחיים שלי שזה החלום שלי. האם אתה יושב בוועדה או כירורגים אחרים? מי עוד? האם במקרים גבוליים נוטין לא לאשר? אודה לתשובתך. אורית

שלום רב הוועדה מורכבת מעובדת סוציאלית, דיאטנית ורופא. אני לא יושב בוועדות. הוועדות מתנהלות לפי קריטריונים והנחיות של משרד הבריאות ואם לא עומדים בקריטריונים אז לא עוברים וועדה. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר